Irina Shayk i Bradley Cooper javili se sa zajedničkog odmora i potaknuli glasine o pomirenju

Piše: S.P.

Tri godine nakon razlaza, Bradley Cooper i Irina Shayk podijelili su fotografije sa zajedničkog odmora potaknuvši tako glasine o njihovom pomirenju.

Fotografije sa tropske lokacije osvanule su na manekenkinom Instagram profilu, gdje je u opis dodala simboličan emotikon srca. Na jednoj od njih može se vidjeti kako nekadašnji par pozira nasmiješen zajedno.

Osim na plaži i prekrasnom tirkiznom moru, Shayk i Cooper proveli su vrijeme i u društvu životinja, a manekenka je uhvatila i trenutak na kojem se vide njihove noge dok su u pozadini morski psi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

U komentarima su pristizali brojni komentari, a njihovi fanovi nisu skrivali oduševljenje što slavni par ponovo vide zajedno.

Inače, ovo nije prvi put da par provodi vrijeme zajedno. Desilo se to i krajem 2021. godine kada su viđeni kako šetaju New Yorkom ruku pod ruku.

Njihova veza trajala je od 2015. do 2019. godine, a zajedno imaju i petogodišnju kćerku Lee De Seine. Ona se, pak, nije pojavljivala na posljednjim fotografijama.

Bez obzira kakav bio njihov odnos, par je više puta isticao kako cijene jedno drugo kao partnere u roditeljstvu. No, postoji velika mogućnost da su sada odlučili pružiti još jednu šansu svojoj ljubavi.

Otkako su se razdovojili, podsjetimo, Shayk su povezivali i sa Kanyeom Westom, nakon što se razveo od Kim Kardashian, međutim, manekenka to nikada nije potvrdila.

Pročitajte još