Novim intervjuom Meghan Markle šokirala javnost, a imala je i pomalo bizaran zahtjev

Piše: Azra

Meghan Markle šokirala je javnost, ali i novinarku s kojom je razgovorala tokom novog intervjua za magazin The Cut, u kojem se, između ostalog, ponovno obrušila na kraljevsku porodicu

Meghan Markle ponovno se obrušila na članove britanske kraljevske porodice, tiska i Velike Britaniju, i to u novom bombastičnom intervju za magazin The Cut, nakon kojeg je morao intervenirati i njen glasnogovornik Omid Scubie.

On je, naime, morao demantirati da je vojvotkinja rekla da joj je Harry rekao kako je izgubio svog oca Charlesa zbog Megxita, insistirajući da je pritom zapravo mislila na vlastitog oca. Jedan od najznačajnijih dijelova intervja bio je upravo onaj u kojem je Meghan razgovarala o Harryjevu odnosu s princem Charlesom nakon intervjua s Oprah Winfrey.

Prema novinarki Alison P. Davies, koja ju je intervjuirala, Meghan je izjavila: “Harry mi je rekao: ‘Izgubio sam tatu u ovom procesu’. Ne mora njima biti kao meni, ali to je njegova odluka.”

Nakon prvih napisa da je Meghan spominjala Harryjev odnos s princem Charlesom, Scobie je na Twitteru insistirao da je zapravo govorila o svom otuđenom ocu Thomasu.

– Čini se da postoji zabuna u nekim naslovima oko ovog citata u intervjuu za The Cut. Princ Harry zapravo je mislio na Meghanin gubitak vlastitog oca, a Meghan kaže da on ne želi izgubiti svog oca, napisao je Scobie.

Među ostalim tvrdnjama koje će zasigurno užasnuti dvorjane je ona kako je čula od Harryja da neki članovi kraljevske porodice ne mogu raditi i živjeti zajedno, ali i to da se vraća na Instagram nakon što se odrekla svih profila na društvenim mrežama kada se vjenčala s Harryjem 2018. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Royal Addicted (@royaladdicted_new)

Vojvotkinja je sugerirala da je ljudi i dalje gledaju kao princezu uprkos tome što se odrekla kraljevske titule.

– Važno je razmisliti o tome jer – čak i tokom intervjua bila sam svjesna činjenice da postoje malene djevojčice koje susrećem i koje misle da je to moj stvarni život, izjavila je.

Davies je otkrila i kako joj je umjesto odgovora na jedno pitanje Meghan predložila da bi mogla prepisati zvukove koje ispušta: “Ona proizvodi te grlene zvukove, a ja ne mogu tačno artikulirati što osjeća tog trenutka jer nema riječi za to, samo stenje, jer u ovoj fazi, post-kraljevskoj, nema potrebe da se suzdržava.”

Članak je objavljen nakon što se pročulo da Harry i Meghan neće posjetiti kraljicu u Balmoralu prilikom dolaska u Britaniju sljedeće sedmice, i to zbog svađe oko osiguranja, a samo nekoliko dana nakon što se Meghan u svom novom podcastu na Spotifyu požalila kako je morala nastaviti angažmane na kraljevskoj turneji u Južnoj Africi nakon požara u Archiejevoj spavaćoj sobi.

Meghan je u intervjuu otkrila i da se o njoj i Harryju priča da su kao so i biber jer se uvijek kreću zajedno, tvrdi da se suočila s problemima u Ujedinjenom Kraljevstvu jer je Amerikanka, da se trudi pronaći oprost za sve.

Izvor: dnevnik.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti