Otkriveno šta je Stalloneova žena navela kao razlog za razvod, on tvrdi: “Nisam takav”

Piše: S.P.

Dosad nezabilježen povod za holivudski razvod, namjerno rasipanje bračne imovine naveden u zahtjevu za razvod Jennifer Flavin, supruge Sylvestera Stallonea, ipak nije utemeljen. Tako tvrdi slavni glumac čiji su advokati odgovorili na tužbu njegove supruge.

– Nisam se upuštao u bilo kakvo ponašanje koje predstavlja namjerno rasipanje bračne imovine, stoji u podnesku uloženom na sudu okrugu Palm Beach, na Floridi.

Detalje objavljuje magazin People, a u nesvakidašnjoj brakorazvodnoj pripovijesti o tome ko je rasipnik u propalom braku, glumac tvrdi da on nije krivac. Odbija samu pomisao na to da Jennifer Flavin “ekskluzivno koristi” njihov dom u Palm Beachu, a o njenom zahtjevu da se dogovore kao ljudi i izbjegnu nepotrebno parničenje s naglaskom na znatne sudske troškove, još će razmisliti.

– Moja supruga je unajmila pravne savjetnike da je zastupaju i pristala platiti njihove pravne troškove, navodi glumac u dokumentima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone)

Zanijekao je i teoriju da mu je brak pukao zbog ljubimca. Istina, sa suprugom se nije slagao zbog brige o psu jer puno putuje pa je to ona morala preuzeti, ali to nema veze s njihovim razvodom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti