Novi dokumentarac o Michaelu Jacksonu: Pio je anestetike u bočicama od soka

Piše: Azra

Novi dokumentarac o Michaelu Jacksonu, TMZ Investigates: Who Really Killed Michael Jackson, koji će sljedećeg mjeseca izaći na Foxu, otkriva da je kralj popa imao 19 lažnih ličnih iskaznica koje je koristio kako bi lakše dolazio do lijekova.

NY Post prenosi da je slavni holivudski dermatolog Arnold Klein, koji je bio jedan od liječnika koji su pjevaču nabavljali opijate, još 2009. priznao da mu je nabavljao opioid Demerol. Američki medij piše da je odnos Kleina i Jacksona prerastao odnos liječnika i pacijenta te da su s vremenom postali prijatelji.

Dermatolog je navodno vodio brigu o njegovim lažnim dokumentima, a Ed Winter, policajac koji je sudjelovao u istrazi o njegovoj smrti, ispričao je da je Jackson imao 19 različitih osobnih iskaznica.

Osim toga, Winter je rekao da je slavni pjevač pio propofol, anestetik i sedativ, u bočicama od soka.

To je bio jedini način na koji je mogao zaspati, posebno kad bi se pripremao za turneju, prenosi NY Post.

Harry Glassman, Jacksonov plastični hirurg, izjavio je da je pjevač nabavljao lijekove “kao da ide u šoping”.

-Imao je različite doktore koji su u to bili uključeni. Otišao bi kod jednog doktora i zamolio bi da ga mu prepiše sedative, onda bi otišao kod drugog doktora i zatražio istu stvar, izjavio je Harry.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Michael Jackson (@michaeljackson)

Michael Jackson umro je u junu 2009. u dobi od 50 godina. Utvrđeno je da je preminuo zbog zastoja u radu srca do kojeg je došlo zbog unosa prevelike količine propofola, anestetika koji mu je prepisao njegov liječnik Conrad Murray.

Murray je osuđen zbog ubojstva iz nehaja, a određena mu je kazna zatvora u trajanju od 4 godine. Na uvjetnu je pušten nakon nešto manje od dvije godine.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti