DiCaprijev prijatelj otkrio “tajnu” njegovog fenomena: Sa 25 žene se žele skrasiti

Piše: S.P.

Kad su djevojke u pitanju, holivudska zvijezda Leonardo DiCaprio jasno je dao do znanja koji je njegov tip – žene koje ne prelaze dobnu granicu od 25 godina. Izvor blizak njemu sada je otkrio šta se krije iza ove nesvakidašnje selekcije.

Još od 1999. godine kada se zabavljao s manekenkom Gisele Bundchen koja je tada imala 18 godina, glumac kraj sebe nikada nije imao ženu stariju od 25 godina.

Posljednja “žrtva” ovog fenomena je manekenka Camila Morrone, s kojom se Deep počeo zabavljati još 2017. godine. Iako su mnogi mislili kako je veza ozbiljna, nakon što je ona u junu ove godine proslavila 25. rođendan, stigla je vijest o prekidu para. Po nekima – sasvim očekivano.

I dok mnogi zbijaju šale, pa čak i na podrugljiv način ismijavaju slavnog glumca, izvor blizak njemu otkrio je šta se krije iza ovakvog njegovog ponašanja.

– Kad djevojke navrše 25 godina, traže više – žele se udati i skrasiti. To nije ono što Leo želi. On ne želi porodicu i ne želi biti u blizini žena koje bi ga mogle pritiskati zbog toga, rekao je izvor za strane medije.

Spomenuo je kako “sat krene otkucavati” čim Leo upozna novu djevojku u svom životu.

– Kako postaje starija kroz godine, nema je. Ako se previše vežu kroz godine, također je nema, objasnio je, pa dodao: “Leo je ostario, ali nije i njegov ukus”.

Izvor je otkrio i šta misli da privlači djevojke glumcu koji je od njih stariji i do 30 godina.

– On je za njih još uvijek Jack iz ‘Titanica”. Aposlutno nema veze što ovih dana, više izgleda kao Jackov tata, našalio se izvor.

Inače, korisnici Twittera jedva su dočekali da im DiCaprio da novi materijal kako bi zbijali šale na njegov račun, a jedan od tviteraša čak je napravio zanimljiv grafik koji nije prošao neprimijećeno.

Grafik prikazuje sve ljubavne partnerice glumca, a iako je nastao još 2019. godine, nakon DiCaprijevog posljednjeg prekida ponovo je postao aktualan.

Leo i njegova sada bivša djevojka Morrone, upoznali su se preko Al Pacina, koji se zabavljao sa manekenkinom majkom Lucilom Solom. I Pacinove žene također su sve bile mlađe, a 82-godišnjaka od nedavno povezuju sa 28-godišnjom Noor Alfallah.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti