Khloe Kardashian odlučila ispričati istinu o sinu kojeg je dobila s bivšim dečkom i preljubnikom Tristanom

Piše: S.P.

Zvijezda reality showa Khloé Kardashian nedavno je dobila sina Thea s bivšim dečkom i košarkašem Tristanom Thompsonom.

Khloe i Tristanu sina je rodila surogat-majka, a vijest o drugoj trudnoći izašla je u javnost u srpnju ove godine nakon čega je Khloe bila meta ismijavanja i oštrih kritika na internetu. Sada je o svemu iskreno odlučila progovoriti za magazin Elle.

– Biti u mogućnosti oblikovati male ljude u zaista nevjerovatne velike ljude je čast, ali i dar, rekla je Khloe osvrćući se i na kćerkicu True.

– Znam da je to kliše, ali volim sve, čak i teške dijelove roditeljstva. Zna biti strašno, ali svoj posao shvaćam vrlo ozbiljno. Moramo ozbiljno shvatiti te uloge, posebno u današnje vrijeme, kada djeca imaju pristup jako velikom sadržaju i izložena su mnogim informacijama dok su još tako mlada, dodala je.

Naime, Tristan i Kardashianka već godinama svoju vezu drže na tankom ledu, a za sve je kriv Tristan koji je Khloe prevario nebrojeno puta, a ona mu je svaki put oprostila. Iako niko ne zna šta će Khloe na kraju odlučiti i koliko će dugo trajati njihova ljubavna agonija, par trenutno nije zajedno, a vijest kako uprkos svemu čekaju drugo zajedničko dijete šokirala je javnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tristan Thompson (@realtristan13)

– Ne poštuje se… Ne znam kako si je ovo mogla dozvoliti nakon toliko razočarenja, glase komentari na Twitteru.

Par već ima jedno dijete, kćerkicu True, a na sam dan njena rođenja Khloe je saznala za partnerovu nevjeru putem društvenih mreža.

Pročitajte još