Miša Grof ponovo prozvao Nikolinu Pišek: Dugo je glumila ucviljenu udovicu

Piše: S.P.

Nakon smrti Vidoja Ristovića, njegova supruga Nikolina i otac Viktor Ristović poznatiji kao Miša Grof bili su u sukobu zbog raspodjele imovine te se Ristović ponovo oglasio s novim optužbama na račun udovice.

Vidoje Ristović iznenada je preminuo početkom maja u kasnim noćnim satima kod maserke, a obdukcijom je utvrđeno da je bio teško alkoholiziran i pod sedativima u trenutku smrti.Njegov otac, Miša Grof, sada vodi pravnu bitku s Nikolinom oko raspodjele imovine, a za srbijanski Alo govorio je o porodičnim odnosima nekoliko mjeseci nakon tragičnog gubitka.

Kako je Nikolina nedavno objavila fotografije na kojima pokazuje kako uživa na odmoru, Ristović je poručio da ga ne iznenađuje “njeno raspušteno ponašanje”.

“Iskren da budem, mene ne iznenađuje Nikolinino raspušteno ponašanje, dugo je glumila ucviljenu udovicu. Govorio sam da je ona mog sina samo koristila za novac, a sada je to i dokazala. Već putuje, ljetuje s društvom, pozira u minićima… Dok moj sin leži pod zemljom, ona ispija alkohol po jahtama i slavi. Ne znam samo šta slavi”, kazao je.

“Ona već ima novog sponzora, uvjeren sam u to. Za nekoliko dana će biti pet mjeseci otkako je moj Vidoje preminuo, previše je to za nju, neće valjda plakati?! Čuo sam da je našla posao na televiziji, a to me ne čudi, snalažljiva je ona. Mada joj je do sada Vidoje nalazio angažovanja jer niko nije hteo da je zaposli”, nastavio je s optužbama.

“To je nevjerovatno zlo od žene koje za 10 godina nisam vidio nijednom da se smije. Sada se kezi na društvenim mrežama nakon što je muža sahranila, to je nečuveno. Doduše, ne znam ni sada kako se kezi od silnih operacija koje je na licu radila”, rekao je Vidojev otac, koji ističe da ne može da prežali što njegov sin nije na vrijeme uvidio da s pogrešnom ženom osniva porodicu.

Miša je otkrio da i dalje nema kontakt s unukom Unom Sofijom, koju je Vidoje dobio tokom braka s Nikolinom, ali da će dobiti porodično nasljedstvo kad odraste.

“Otkako Vidoja nema, sve mi je gore i gore. Niko ne treba da doživi da sahrani svoje dijete. Ovo je bol koja ne prolazi”, poručio je.

Pročitajte još