Maloljetna i ošišana na keca: Emina Jahović otkrila kako je izgledala na svom prvom vjenčanju

Piše: Azra

Pjevačica je prije nekoliko godina stavila tačku na brak sa turskom pop zvijezdom Mustafom Sandalom, sa kojim ima sinove Jamana i Javuza, a prvi brak Emine Jahović u koji je uplovila kao jako mlada ostao je pod velom tajni. Mnogi i ne znaju da je pjevačica iza sebe imala još jedan brak u koji je stupila sa samo sedamnaest godina, međutim nakon šest mjeseci uslijedio je krah.

Naime, lijepa Emina bila je udata za izvesnog Aladina Đulovića, sugrađanina iz Novog Pazara zbog kojeg je, kako se šuškalo, tada pobjegla od kuće. Riječ je o njenoj mladalačkoj i prvoj velikoj ljubavi koja je krunisana brakom, a mlada je na vjenčanju bila u beijloj vjenčanici i ošišana do glave.

– Nisam čak ni bila punoljetna. Lijepo je to bilo, imala sam lijepu vjenčanicu i prekratku kosu, centimetar ipo. Lijepe su te neke stvari ozbiljne, koje vam se dese kada ste mladi. Poslije toga kada zakasnite, to je malo ozbiljna situacija – rekla je tada Emina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Aladin je sada privatni biznismen, svoju sreću pronašao je pored druge žene sa kojom je osnovao porodicu, a iako se nikada nije oglašavao, niti prisjećao prvog braka, njegov otac, Rustem Đulović o nekadašnjoj snahi rekao je za medije:

Pročitajte još