Porodila se Adriana Lima, na svijet stigao dječak

Piše: S.P.

41-godišnji super model Adriana Lima i njen partner  Andre Lemmers su prije nekoliko dana postali roditelji prvog zajedničkog djeteta. Naime, na svijet je stigao dječak neobičnog imena.

Adriana i Andre svom su djetetu dali ime Cyan, a rođen je u Santa Monici u Kaliforniji 29. augusta. Prema Peopleu, Adriana i Andre odabrali su Cyan kao ime svog sina nakon što su bili “inspirirani prekrasnim bojama vode širom svijeta na odredištima kao što su Maldivi, Bahami i Bora Bora.

Cyan je boja između zelene i plave u boji spektar.

Izvor blizak paru kaže da Cyan “već ima mamine usne i oči”, te da su “mama i beba kod kuće i zdravi”. Adriana je također majka kćeri Valentine (12) i Sienne (9), koje je majka s bivšim suprugom srbijanskim košarkašem Markom Jarićem, piše justjared.com.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti