Skandal na premijeri filma: Glumac pljunuo kolegu pred cijelim svijetom

Piše: Azra

 

Je li Harry Styles pljunuo Chrisa Pinea tokom premijere filma “Don‘t Worry Darling” na Venecijanskom filmskom festivalu? Pitanje je to koje zaokuplja korisnike društvenih mreža koji od jučer razvijaju različite teorije nakon što se pojavio video koji je sad već postao viralan.

Na snimci se vidi kako Styles sjeda do Pinea koji plješće. Neposredno prije nego što sjedne, Stylesove usne se pomaknu. Pine gleda u svoje krilo ili stopala, uozbilji se, prestaje pljeskati, a onda napravi neobičan izraz lica.

Mnogi su protumačili da je izgledao kao osoba koja zna da u tom trenutku ne može učiniti ništa, iako je bijesan, pa se umjesto toga samo smije.

Na ovaj incidenti možda nitko ne bi ni obratio pažnju da se oko filma već nije digla ogromna drama. Dio se vrti oko toga je li redateljica Olivia Wilde otpustila glumca Shiu LaBeoufa ili ne. On tvrdi da je sam dao otkaz i da ga je ona molila da ostane, dok ona tvrdi suprotno. LaBeoufa je zamijenio upravo Harry Styles koji je trenutno u vezi s redateljicom i glumicom Olivijom Wilde.

Osim toga, pojavili su se i napisi o sukobi Wilde i glavne zvijezde filma, glumice Florence Pugh, koja se tek naknadno pridružila filmskoj ekipi na crvenom tepihu u Veneciji. Mnogi su primijetili i da je izbjegavala izravnu interakciju s Wilde i njezinom dečkom Stylesom.

Iako je premijera filma na festivalu zaradila petominutne ovacije, kritičari mu nisu pretjerano naklonjeni. No obožavatelji neće moći sami odlučiti sviđa li im se “Don‘t Worry Darling” dok film ne stigne u kina, 23. septembra.

Pročitajte još