Modni okršaj Severine i Karleuše: Kojoj bolje stoji traper kombinacija?

Piše: S.P.

Jelena Karleuša objavila je na svom Instagramu fotografije na kojima pozira u traper izdanju s prozirnim detaljima. Riječ je o prepoznatljivom dizajnu modne kuće Mugler kojeg obožavaju brojne trendseterice, ali i svjetske i domaće poznate dame.

Imali smo ga prilike vidjeti i na Severini, a zatim nakon dvije sedmice a na Jeleni Karleuši. Obje pjevačice obukle su traper hlače i korzet za nastupe, u Poreču i Požarevcu.

Severina je kombinaciju iskombinirala s kosom vezanom u valoviti polu rep dok se Jelena odlučila za dugu, ravnu frizuru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Ipak, Severina se odlučila za nešto pristojniju varijantu hlača, s džepovima na pozadini, dok je Jelena, u svom stilu, odabrala tanga hlače kako bi naglasila svoju pozadinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Podsjetimo, Jelena je svojedobno i priznala da joj je Severina inspiracija kada je stil u pitanju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti