Madonna ima novog 40 godina mlađeg dečka, kraljica popa zavela manekena

Piše: S.P.

Pop pjevačica Madonna uživa u novoj ljubavnoj vezi. Njen partner Andrew Darnell ima 23 godine i bavi se manekenstvom.

Nedavno su u izazovnom izdanju pozirali na naslovnicu magazina Paper. Madonna je u intervjuu za spomenuti magazin govorila o svojoj potrebi da “provocira” publiku svojom umjetnošću i tome kako “mrzi da se ponavlja i uvijek traga za nečim originalnim”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Andrew Darnell (@almightywulf)

– Prisjetite se mojih pjesama ‘Like A Virgin’, ‘Material Girl’, ‘Express Yourself’… Njih sam pjevala kako bih osnažila žene. Ranije je muzika bila fokusirana na muškarce. Željela sam ženama poručiti da ne trebaju živjeti u svijetu muškaraca i da mogu bez straha reći ono što misle, rekla je.

Pjevačica i njen novi dečko su ovog vikenda s prijateljima prisustvovali koncertu nigerijskog repera Reme u koncertnoj dvorani Irving Plaza u New Yorku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Andrew Darnell (@almightywulf)

– Trude se čuvati privatnost. Madonna je napokon pronašla svoju sreću, kazao je neimenovani izvor za Page Six.

Andrew sarađuje sa svjetski poznatom modnom agencijom IMG, koja je, između ostalog, proslavila Kate Moss i Bellu Hadid. Glumio je u HBO tinejdžerskoj seriji “Betty”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Andrew Darnell (@almightywulf)

Inače, Madonna je početkom ove godine raskinula vezu sa 28-godišnjim koreografom Ahlamalikom Williamsom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti