Ella Dvornik s mužem uživa u Monte Carlu, otkrila koliko je dobila na lutriji i nasmijala fanove

Piše: Azra

Ella Dvornik i njen suprug Charles Pearce nakon uživanja u Saint-Tropezu uputili su se u istraživanje još jedne francuske atrakcije, dvorca de Tourreau, a koji se smatra jednim od najbajkovitijih dvoraca Europe. Nakon toga zaputili su se u Monte Carlo.

Podsjetimo, romantično putovanje nakratko im je pomrsilo to što se Charles razbolio, ali nije ih previše omelo.

– Dobar dan ljudi, pozdrav iz Saint-Tropeza, rekla je Ella na jednoj Instagram priči pa okrenula kameru prema suprugu koji leži u krevetu pokriven poplunom.

– Ovo je Charles koji ima 40,5 temperaturu. Ovo će biti putovanje života, rekla je smijući se.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Zatim je otkrila i da je dobila na lutriji u Monte Carlu. Iako biste pomislili da je Ella zaradila hiljade ili milione – u pitanju je ipak nešto manji iznos. Osvojila je 10 centi!

– Kako da sakrijem ovaj dobitak na granici, šaljivo je upitala pratitelje.

Podsjetimo, Ella i Charles bili su uzvanici na vjenčanju svojih prijatelja Tallulah Billington i Bena Harveyja, a pohvalili su se na Instagramu svojim svadbenim lookovima.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti