Voditelj se na dodjeli Emmyja narugao DiCapriju: Zendaya je prestara za tebe, ima 26

Piše: Azra

Na sinoćnjoj dodjeli nagrade Emmy voditelj i komičar Kenan Thompson našalio se na račun glumca Leonarda DiCaprija tokom uvodnog monologa.

– Zendaya je upravo napunila 26 godina prošle sedmice, sretan rođendan, rekao je pokazujući prema glumici, koja je kasnije osvojila nagradu za najbolju glumicu u dramskoj seriji.

– 26 je čudna dob u Hollywoodu. Mislim, dovoljno si mlad da glumiš srednjoškolca, ali prestar da izlaziš s Leonardom DiCaprijem, dodao je voditelj.

Podsjetimo, 47-godišnji DiCaprio, koji nije bio na dodjeli Emmyja, ima historiju viđanja sa slavnim ženama koje su puno mlađe od njega i nemaju više od 25 godina.

Taj je trend izazvao gomilu šala i memeova na internetu, posebice nakon što je nedavno objavljeno da je glumac prekinuo dugogodišnju vezu s Camilom Morrone, i to samo dva mjeseca poslije njenog 25. rođendana.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti