Prvi put viđeni skupa u javnosti: Da li je Gigi Hadid nova DiCaprijeva djevojka?

Piše: Azra

Iako je već poznato da se holivudska zvijezda Leonardo DiCaprio zabavlja samo s djevojkama mlađim od 25 godina, te ih u skladu s tim i “ostavlja”, čini se da je sada odlučio ostaviti svoje pravilo po strani. U prisnom kontaktu viđen je sa manekenkom Gigi Hadid.

Američkim medijima nedavno su počele su kružiti glasine da je glumcu za oko zapela 27-godišnja manekenka Gigi Hadid, no iako ona navodno nije bila zainteresovana za više od prijateljstva, čini se da se situacija sada promijenila.

Izvori su već nekoliko puta potvrdili kako Hadid i DiCaprio izlaze u zajedničkom društvu, a sada su po prvi put viđeni u nešto prisnijem kontaktu u javnosti.

Fotografije su snimljene na ekskluzivnoj zabavi koju su organizovali DiCaprijevi prijatelji Richie Akiva i Darren Dzienciol na Manhattanu, a vidi se kako se par približio jedno drugom kako bi mogli razgovarati.

U jednom trenutku, DiCaprio je stavio ruke na ramena manekenki, a zatim i posegnuo za njenom rukom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @dopemgz2

Izvori bliski paru, istakli su kako oni ne žele brzati sa vezom.

– DiCaprio nije neko ko ulazi i izlazi iz veza. On ne skače okolo. Idu sporo, rekao je izvor za PageSix.

Hadid i DiCaprio sretali su se nekoliko puta tokom godina, no nikad dosad nisu povezani na romantičan način. U posljednje vrijeme, ti su izlasci postali učestaliji, a izvor je istakao i kako je par u fazi “upoznavanja”. Ipak, čini se da se oni već dobro poznaju.

Relativno nova veza dolazi nedugo nakon što je DiCaprio raskinuo vezu sa glumicom Camilom Morrone, s kojom je bio četiri godine, i to samo nekoliko mjeseci nakon što je ona napunila 25 godina.

Ukoliko Gigi i Leo obznane svoju vezu, to bi bio presedan za glumca budući da nijedna njegova djevojka nije imala više od 25 godina. Ujedno, to će vrlo iznenaditi i njegove fanove koji su ga često ismijavali zbog njegovog bizarnog pravila.

Inače, manekenka ima 2-godišnju kćer Khai sa svojim bivšim dečkom Zaynom Malikom, od kojeg se razišla prošle godine u oktobru.

Stoga, zanimljivo je da će Hadid biti, ne samo najstarija žena s kojom se glumac zabavljao, već i jedina majka za koju je glumac pokazao zanimanje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti