Otac Gigi Hadid: Sviđa mi se gospodin DiCaprio, jako je drag

Piše: Azra

Mohamed Hadid, otac manekenke Gigi Hadid, za koju se šuška da je nova djevojka Leonarda DiCaprija, otkrio je u razgovoru za Daily Mail što misli o slavnom glumcu.

– Upoznao sam gospodina DiCaprija u St. Tropezu prije četiri, pet godina i on je jako drag čovjek. Svidio mi se, rekao je Hadid.

Ispričao je da su Gigi i Leo prijatelji i da se poznaju već neko vrijeme.

– Nisam razgovarao sa svojom kćeri o gospodinu DiCapriju. Mislim da se ne viđaju, mislim da su samo dobri prijatelji, dodao je.

Novinar britanskog tabloida pitao je oca Gigi Hadid kako bi reagirao da mu kći kaže da se viđa s glumcem.

– Ne komentiram osobne odnose svoje kćeri. Nemam pravo miješati se u to, odgovorio

Leo prekida pravilo o 25 godina?

47-godišnji Leonardo i 27-godišnja Gigi snimljeni su početkom sedmice u izlasku u New Yorku. Zbog fotografija i očevidaca na partyju u New Yorku mnogi su uvjereni kako Leo sada ljubi Gigi. Na slikama Leonardo i Gigi izgledaju vrlo prisno, a navodno su u tom trenutku flertali jedno s drugim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Prošle sedmice InTouch je izvijestio da su se “Leo i Gigi smuvali nekoliko puta ovog ljeta”, no te navode niko nije potvrdio ni demantirao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @dopemgz2

Gigi je u oktobru prošle godine prekinula vezu s pjevačem Zaynom Malikom s kojim ima 2-godišnju kći Khai. Leo je nedavno prekinuo s Camillom s kojom je bio četiri godine u vezi. Inače, glumcu mnogi zamjeraju činjenicu da do sad nije bio u vezi s djevojkom koja je imala više od 25 godina, no čini se kako bi Gigi mogla prekinuti taj niz.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još