Video s revije u New Yorku je hit, Wintour ignorirala Kim Kardashian

Piše: S.P.

Na TikToku je objavljena snimka nastala na Fendi reviji u sklopu New York Fashion Weeka i ubrzo je postala hit na toj društvenoj mreži.

Na snimci se vidi kako su Kim Kardashian i Sarah Jessica Parker stajale jedna pokraj druge i pljeskale, dok su modeli hodali pistom. U tom trenutku do njih je došla urednica Voguea Anna Wintour kako bi se pozdravila s Parker. Međutim, ako je suditi prema snimci, Kim je pomislila da dolazi k njoj. Čini se da ju je željela pozdraviti, no Anna je potom išla prema glumici.

Dok su Sarah i Wintour razgovarale, Kim je stajala sa strane i promatrala ih. U tom trenutnu snimka je prekinuta pa nije jasno je li Anna Wintour na kraju ipak poželjela dobrodošlicu i Kardashianki.

Snimka izazvala reakcije

Nakon objave na TikToku, snimka je izazvala mnoštvo komentara.

@madamefigarofr #KimKardashian et #SarahJessicaParker côte à côte au premier rang du défilé @Fendi… saluées par #AnnaWintour à la fin du show ! #fendi #tiktokfashion #newyork #fashiontiktok #newyorkfashionweek ♬ son original – madamefigarofr

“I tek tako… Kim Kardashian shvatila je kraj koga je stajala”, “Anna nije ni pogledala Kim”, “Kim je doista niko pored Jessice”, “Ne mogu se prestati smijati”, “Anna je ignorirala Kim”, “Ovo je urnebesno”, neki su od komentara.

Inače, Anna je 2012. godine zabranila Kim da se pojavi na glamuroznom balu Met Gala priređenom povodom otvaranja izložbe posvećene modnoj ikoni Miuccii Pradi. Tada nisu došle ni ostale sestre Kardashian, no događaju je prisustvovao Kanye West, bivši suprug reality zvijezde.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još