U vjenčanici na crveni tepih: Na ovo bi se rijetki odvažili, no njen stajling bio je pun pogodak

Piše: S.P.

Margot Robbie, 31-godišnju glumicu koju mnogi smatraju jednom od najljepših svoje generacije izazvala je pravu pomutnju pojavivši se ne crvenom tepihu u bijeloj, čipkastoj haljini vjenčanici. Nema sumnje, ovaj stajling priskrbio joj je svu pažnju okupljenih

Kao Chanelova ambasadorica Margot Robbie svoj posao itekako ozbiljno shvaća, a zahvaljujući ovom stajlingu samo o njoj se pričao na pretpremijeri filma ‘Amstredam’ koja se održala u New Yorku.

Na pretpremijeru filma redatelja Davida O. Russella u kojem glumi naslovnu ulogu uz Johna Davida Washingtona, Christiana Balea i Ramija Maleka glumica je stigla u boemskoj haljini koja je bila ukrašena čipkom, a dekolte bio naglašen nabranom haljinim.

No, ono što je zanimljivo je činjenica da haljina koju je odjenula nije samo nalikovala vjenčanici već je to doista i bila. Naime, Margot Robbie se odlučila za outfit s potpisom Chanela , ali ne bilo koji jer je riječ o vjenčanici iz kolekcije Cruise 2023. predstavljene u hotelu Monte-Carlo Beach prošlog maja.

Besprijekorno elegantna s naglašenom dozom boemskog stila, čipkasti model imao je ženstveno naglašen struk te istovremeno djelovao ženstveno i chic. Glumica je stajlig upotpunila parom srebrnih sandala s platformom, a buket cvijeća viđen na modnoj pisti zamijenila je usklađenom bijelom torbicom. Nošenje vjenčanica na crvenom tepihu nije baš uobičajeno, no moramo priznati kako se odvažnost Margot Robbie itekako isplatila.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti