Trudna supruga Adama Levinea prisiljena je čitati njegove poruke drugim ženama nakon licemjerne isprike

Piše: Azra

Adam Levine zgrozio je javnost svojom aferom s 23-godišnjom Instagram influensericom Sumner Stroh, a sada se javilo još žena koje kažu da im je slao poruke.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ClioMakeUp | TeamClio (@team.clio)

Oglasile su se komičarka Maryka i žena imena Alyson Rose i objavile fotografije svojih navodnih razgovora s frontmenom grupe Maroon 5. Maryka je podijelila na Instagram storyju snimke poruka s hashtagom ExposeAdamLevine koje pokazuju kako se Levine ponašao koketno i zafrkavao s njom, slao joj je privatni video sa selfijima i davao je komplimente njezinoj raskošnoj figuri.

Izvor: INSTAGRAM

U jednoj poruci joj je napisao: ‘Skreni si pažnju je*anjem sa mnom’. Kasnije joj je poslao kratki video u kojem govori: ‘Glup sam’.

Izvor: INSTAGRAM

-Možda trebam vidjeti tu stražnjicu. Gledanje tvoje stražnjice kako pleše će me zauvijek obilježiti, ali inače sam nevjerojatno. Učinio bih sve za to. Kupio bih odrezak za nju i govorio joj slatke stvari. Želim sad tetovirati moju stražnjicu, poručio joj je pjevač.

Inače, Levinea je prvo Instagram influenserica Sumner Stroh, koja na toj društvenoj mreži ima oko 350.000 pratitelja, optužila da je s njom imao strastvenu aferu tijekom braka s Viktorijinom anđelicom Prisloo.

Podijelila je screenshot poruke koju joj je Adam poslao, a u kojoj ju pita smije li, ukoliko mu se rodi sin, nazvati dječaka po njoj.

-Najgore od svega je to što me naveo da mislim kako mu je brak pred raspadom, a sad sam saznala da čeka još jedno dijete, izjavila je Sumner.

Izvor: INSTAGRAM

-Trenutno se puno priča o meni i želim raščistiti tu temu. Koristio sam lošu procjenu u razgovoru s bilo kim osim sa mojom suprugom na bilo koji način koketiranja. Nisam imao aferu, unatoč tome, prešao sam granicu tokom žalosnog razdoblja u svom životu, napisao je pjevač.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Just Jared (@justjared)

Podsjetimo, Adamova veza s njegovom suprugom Behati započela je prije deset godina, tačnije u maju 2012. u trenutku kada je još bio u vezi s Annom Vyalitsynom, također manekenkom i Viktorijinom anđelicom.

Adam i Behati imaju dvije kćerke te očekuju treće dijete.

(S.B.)

Pročitajte još