Slavni glumac prebolio rak i koronu: Bio sam bolestan skoro dvije godine

Piše: Azra

Old Man, nova televizijska serija Jeffa Bridgesa (72), još je bila u produkciji kada je slavnom glumcu dijagnosticiran limfom. Vijest je saznao 2020. jer je snimanje bilo na čekanju zbog pandemije.

-Dobio sam rak i hemoterapiju, a zatim i covid. A hemoterapija mi je oduzela imunološki sistem, pa sam dobio teži oblik covida. Bio sam bolestan oko dvije godine i sve mi je još maglovito, kazao je glumac.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jeff Bridges (@thejeffbridges)

-Nije sve loše. Bilo je i nekih neočekivanih stvari. Osjetio sam svu ljubav koja mi dolazi od moje porodice i prijatelja i od drugih ljudi širom svijeta, rekao je Bridges.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jeff Bridges (@thejeffbridges)

-Bio je to neočekivan, prekrasan osjećaj, kao i ljubav koju je to na neki način potaknulo u meni. Rekao sam si: ‘O, da, ovo je život, ovo je divno’, i sve je postalo nekako hiper-dragocjeno tokom tog vremena, objasnio je.

U januaru 2021. Bridges je podijelio ohrabrujuće novosti o svom raku, rekavši obožavateljima da se njegov tumor “drastično smanjio”. Ispričao je da mu se, kad je izašao iz bolnice, vrijeme koje je proveo u bolnici činilo kao san.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jeff Bridges (@thejeffbridges)

Oscarom nagrađeni glumac kaže da se sada osjeća odlično i da mu je drago što promoviše svoju seriju, što mu je prva uloga na televiziji još otkad je bio dijete.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti