Prva fotografija iz novog doma Emine Jahović: Sa terase vidi Mustafu i njegovu novu ženu

Piše: Azra

Dom Emine Jahović odnedavno se nalazi na novoj adresi nakon što je riješila da sinove Jamana i Javuza približi njihovom ocu Mustafi Sandalu koji već dugo tvrdi da je u toliko lošim finansijskim uslovima da ne može da isplaćuje njihovu alimentaciju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Emina Jahovic (@yaemina)

Riješila je da se u to uvjeri iz prve ruke nakon što se turski pjevač nehajno hvalio višestrukim skupocijenim proslavama ovogodišnjeg vjenčanja sa novom suprugom Melis Sutšurup.

-Da li ste ikada vidjeli ovakvu dugu? Moj pogled sa balkona, napisala je Emina.

Sada pokazuje da se nije šalila, pa se zaista uselila u istu ulicu u kojoj stanuje njen bivši muž. Dom Emine Jahović odiše luksuzom ali ona za sada bira da se time ne hvali previše već je za prvu fotografiju koje je podijelila sa pratiteljima na društvenim mrežama odabrala pogled sa njenog novog balkona. Tako je i nazvala sliku koju je okačila a na kojoj je prizor zaista lijep, jer je uhvatila duplu dugu, rijetku pojavu na nebu.

Izvor: story.rs

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti