Kanye West poručio Britancima: Znam kako vam je, i ja sam izgubio svoju kraljicu

Piše: Azra

Reper Kanye West javio se na Instagramu i spomenuo je smrt kraljice Elizabete II. na pomalo bizaran način.

Dok cijela Velika Britanija oplakuje smrt monarha s najdužim stažem, čini se da Kanye to uspoređuje sa svojim razvodom s Kim Kardashian.

– London, znam kako se osjećaš, i ja sam izgubio svoju kraljicu, napisao je reper na Instagram Storyju.

Često zbog Kim ima ispade na društvenim mrežama

Nije potvrdio da govori o Kim Kardashian, ali se pretpostavlja da je tako. Kim i Kanye potvrdili su svoj razvod u febrauru 2021. godine, a reper je nakon toga imao nekoliko ispada na društvenim mrežama.

Nakon razvoda, dok je Kim bila s Peteom Davidsonom, Kanye ga je napadao na internetu. Oglasio se i nakon njihovog prekida bizarnom objavom u kojoj je na naslovnicu New York Timesa ubacio vijest da je “Skete Davidson umro u dobi od 28 godina”.

Strani mediji pisali su da je Pete Davidson navodno završio na terapiji upravo zbog brojnih Kanyeovih napada na njega.

– Kanyeova negativnost i ludosti bili su okidač za Petea i morao je potražiti psihološku pomoć, rekao je izvor za časopis People.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti