Ne smeta im razlika od 27 godina: Čini se da su Brad Pitt i Emily Ratajkowski novi holivudski par

Piše: S.P.

Holivudski glumac nakon razlaza s Angelinom Jolie više puta je bio povezivan s mnogim damama, a on i supermodel, influencerica i aktivistica za ženska prava, izašli su zajedno nekoliko puta

Izvor za People kaže da slavni glumac i manekenka ‘provode puno vremena zajedno’. Međutim, dodaju da njihovi ‘prijatelji nisu sigurni je li to ozbiljno’, ali da ‘ne izgleda da Brad Pitt i Emily Ratajkowski dejtaju službeno’.

Viđeni su već više puta skupa u Parizu i New Yorku, a još službeno nisu komentirali svoju vezu. Samo pitanje vremena kada će se izjasniti o svojoj novoj ljubavi.

Ranije ovog mjeseca, Ratajkowski je podnijela zahtjev za razvod od filmskog producenta Sebastiana Bear-McClarda nakon četiri godine braka jer se saznalo da ju je njezin partner varao. U julu se doznalo za njihov prekid.

– To je bila njena odluka. Ona je sada dobro. Snažna je i fokusirana na svog sina. Voli biti mama, rekao je izvor za People u to vrijeme.

Par se vjenčao u februaru 2018. godine, samo dvije sedmice nakon što su objavili da su u vezi, a zajedno imaju jednogodišnjeg sina Sylvestera. Manekenka se za Sebastiana udala tri mjeseca nakon što je prekinula dugogodišnju vezu s muzičkim producentom Jeffom Magidom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emrata Daily Updates (@emratateam)

Kad je riječ o Pittu, izvor blizak zvijezdi ranije je za People rekao da on ‘živi svoj najbolji život’ uprkos pravnim sporovima s bivšom Angelinom Jolie.

– Brad večera sa svojom ‘djecom kad su svi u L.A.-u. Budući da su djeca sada starija, imaju svoj život i prijatelje, no on još uvijek ima prilično dobar odnos s njima, rekao je izvor u srpnju.

Izvor: tportal.hr

(S.P.)

Pročitajte još