Victoria Beckham obukla kćerku (11) u dekoltiranu haljinu i našla se na meti kritika

Piše: Azra

Na modnoj reviji Victorije Beckham u Parizu 11-godišnja Harper nosila je crnu haljinu koja podsjeća na negliže te ima duboki dekolte ukrašen čipkom.

Fotografije su se proširile društvenim mrežama, a mnogi su napali modnu dizajnericu i pisali zašto je svojoj kćerki obukla takvu haljinu. Smatraju da je za njene godine to “neprimjereno i degutantno”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

“Ova haljina koju je Victoria natjerala svoju kći da nosi nije primjerena za njene godine. Šta je Beckham mislila? Pokazuje prsa svoje kćeri. Srami se”, “Ne zanima me ako se neko ne slaže, ali haljina malene Harper je neprimjerena”, neki su od komentara.

Neki su pak pisali da ih Harper jako podsjeća na Victoriju te da mnoge djevojčice žele izgledati kao njihove majke, a Beckham je svojoj ispunila tu želju.

Inače, Victoria je u Parizu predstavila novu kolekciju za sljedeću godinu, a uz nju je bila njena porodica.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti