Fotka Shaquillea O’Neala i djevojke je urnebes, niža je pola metra od njega i izgleda kao da mu je kćerka

Piše: Azra

Bivša NBA zvijezda Shaquille O’Neal  (50) na odmoru na španskom ostrvu Formentera fotografisan je sa svojom izabranicom i čuvene fotografije su ponovo isplivale na društvenim mrežama i zabavile korsnike zbog visine legendarnog košarkaša.

Par je djelovao dosta opušteno dok se igrao u plićaku, a osim što je on baratao njom kao da je igračkica, i ona je pokušavala njega da savlada, jer je, očigledno, optimista.

Košarkaš čije se bogatstvo procjenjuje na 400 miliona dolara u januaru ove godine je povezivan s glumicom Annie Ilonzeh, ali ta veza nikad nije zvanično potvrđena. Od supruge Shaunie Nelson, s kojom ima četvoro djece, razveo se 2009, a ima djecu i s bivšom djevojkom Arnettom Yardbourgh.

 

Izvor: zena.blic.rs

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti