Sjećate se Bena iz “Prijatelja”: Sada ima 30 godina, izgleda skroz drugačije i jedna optužba skoro ga je uništila

Piše: Azra

Cole Sprouse (30) možda ne zvuči poznato, ali ovog glumca se sigurno mnogi sjećaju po ulozi malenog Bena u kultnoj humorističnoj seriji “Prijatelji”. U seriji je glumio od 2000. godine do 2002. godine, a njegova karijera pred kamerama počela je kad je imao samo osam mjeseci.

Njegova baka Jonine Booth Wright je bila glumica te je Coleovim roditeljima predložila da njega i brata mu blizanca Dylana pošalju na audicije za reklame. Tako su se Cole i Dylan izmjenjivali na snimanjima televizijskih projekata, a godine 2017. Sprouse je počeo glumiti Jugheada Jonesa u televizijskoj seriji “The CW Riverdale” i to mu je otvorilo vrata Hollywooda.

S bratom Dylanom je glumio u filmu “Tata od formata” s Adamom Sandlerom a 2005. su imali i svoj vlastiti show na “The Suite Life of Zack and Cody”, koji se emitirao na Disneyu. Popularnost mu je narasla kada je postao dio glumačke ekipe serije “Riverdale”, a jedna objava na društvenim mrežama i optužbe koje su iznesene ozbiljno su ugrozile njegovu karijeru i skoro je uništile.

Na Twitteru se pojavila anonimna objava u kojoj se Cola i njegovog brata optužuje da su 2013. na kampusu Univerziteta u New Yorku zajednički silovali djevojku u studentskoj sobi. Kasnije se pokazalo da je sve bilo izmišljeno ali je u tom trenutku dosta naštetilo javnom ugledu glumca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cole Sprouse (@colesprouse)

– Moji kolege i ja smo lažno optuženi za seksualne napade putem anonimnog profila na Twitteru. Shvaćam to jako ozbiljno i radit ću s pravnim timom na tome da sve riješim. Lažne optužbe rade ogromnu štetu žrtvama seksualnog zlostavljanja. Nadalje, nikad ne bih nikog ušutkavao. Potičem ljude da sami prouče ovakve navode – poručio je Cole koji je sada u vezi s modelom  Ari Fournier.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti