On se raspada i ima prazan pogled, a njegova supruga blista: Dobili su još jedno dijete, a njega je tragedija uništila

Piše: Azra

Alec Baldwin (64) nedavno je dobio sedmo zajedničko dijete s 26 godina mlađom suprugom Hilarijom, a čini da je nakon svega tragedija ostavila traga na njemu.

Photo: Daily Mail/PINTEREST

Glumac se u javnost sve češće pojavljuje izuzetno umorno, dok ona blista i ne skida osmijeh s lica.

Kasnije su snimljeni i u šetnji s djecom kada se opet mogla primijetiti njihova razlika u raspoloženju. Hilaria, koja je instruktorica joge, se pohvalila i na Instagramu da se vratila treninzima kao i nakon svake trudnoće i dobila je mnoštvo komplimenata.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Revista ¡HOLA! (@holacom)

Na Baldwina je vjerojatno uticao i dogovor s porodicom direktorice fotografije Halyne Hutchins koju je ubio u oktobru 2021. revolverom na snimanju vesterna ‘Rust’. Sam glumac je objavio vijest o tome.

-Zahvalan sam svima koji su doprinjeli rješenju tog tragičnog i bolnog događaja, obavijestio je na Instagramu. Nije poznato oko kojeg su se iznosa dogovorili, ali porodica Hutchins je nakon tog poteza povukla svoju tužbu protiv Baldwina.

Inače, Alec je sa suprugom krajem septembra dobio njihovo sedmo zajedničko dijete, a ona je objavila sretnu vijest na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

-Ona je ovdje! Tako smo uzbuđeni što vas možemo upoznati s ostvarenjem našeg malenog sna. Ilaria Catalina Irena. 22.9.2022. 3 kilograma. Obje smo sretne i zdrave. Njena braća i sestre Baldwinito provode dan zbližavajući se i želeći joj dobrodošlicu u naš dom. Puno ljubavi svima vama. Tako smo sretni što možemo s vama proslaviti ovu prekrasnu vijest, napisala je Hilaria na Instagramu uz video s kćeri.

Par uz tek rođenu kćer ima i kćeri Carmen (8) i Marie Lucie (1), koju su dobili preko surogat majke, te sinove Rafaela (6), Leonarda (5), Romea (3) i Eduarda (2) dok Alec još iz prošlog braka s Kim Basinger ima kćer Ireland (26).

Kritike na račun imena novoređene djevočice idu prvenstveno Hilariji koja je ranije uhvaćena u lažima.

Naime, ona je tvrdila da je rođena u Španjolskoj i da nije Amerikanka. Hilaria je godinama ponosno isticala svoje korijene iz ove europske države, a često je u intervjuima znala ubacivati španjolske riječi i fraze.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti