Kćerka Michaela Jacksona u prozirnoj haljini obilježila kraj Paris Fashion Weeka: Pokazala piercing na bradavici

Piše: Azra

Paris Jackson, kćerka legendarne pop zvijezde Michaela Jacksona  prisustvovala je na brojnim revijama na Paris Fashion Weeku.

Nakon što je završen modni događaj bacila se na Instagram i podijelila izazovne fotografije u prozirnoj čipkastoj krem haljini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝚙𝚔 (@parisjackson)

Na jednoj od fotografija pokazala je da ima piercing na bradavici.

Obukla je i par smeđih čizama sa platformom koje joj sežu preko koljena, koje su vidljive na jednoj slici na kojoj sjedi na dnu dugog stepeništa dok nosi cvjetni kaput.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝚙𝚔 (@parisjackson)

Ovo je prvi put da je Paris na društvenim mrežama istakla ovaj piercing, ali je ranije govorila o svojoj velikoj kolekciji nakita za tijelo. Ukupno ima čak sedam piercinga u ušima. Ima i više od 80 tetovaža, od posvete njenom tati “kralju popa” do ruže koja simbolizira prijateljstvo s Carom Delevingne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Tonight Show (@fallontonight)

Uz manekenstvo i glumu također počela se baviti muzikom. Najveću posljedicu na Paris ostavio je gubitak njenog oca, sa kojim je živjela sve do njegove smrti.

Svjetske naslovnice punila je navodima o njenim mentalnim bolestima, problemima sa alkoholom i drogom, a više puta pokušala je izvršiti i samoubistvo.

Pročitajte još