Cameron Diaz o razlozima napuštanja glume: U Hollywoodu nije imala vremena ni za šta

Piše: Azra

Cameron Diaz povukla se iz Hollywooda i nema se više namjeru vraćati pod svjetla reflektora. Danas se bavi vinarstvom i više pažnje posvećuje svom životu.

U Hollywoodu nije imala vremena ni za šta

Bivša glumica nedavno je progovorila o svom odlasku iz Hollywooda u intimnom razgovoru s Gwyneth Paltrow za Paltrowinu digitalnu seriju, In Goop Health: The Sessions.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)

– Samo sam odlučila da želim drugačije stvari od svog života, rekla je Diaz.

– Toliko dugo sam se trudila, radila, snimala filmove i to je tako naporno. Nisam napravila nikakvog prostora za svoj osobni život.

Kad ju je Paltrow upitala kakav je osjećaj napustiti toliko veliku i uspješnu filmsku karijeru, Diaz je odgovorila: “Mir. Dobila sam mir u svojoj duši. Jer sam se konačno počela brinuti o sebi.”

Diaz je rekla da je jednom kada je “stvarno pogledala” svoj život vidjela da se stvari moraju promijeniti.

– Kad snimate film, to je savršen izgovor. Oni vas posjeduju. Tu ste 12 sati dnevno, mjesecima. Nemate vremena ni za šta drugo, rekla je.

– I shvatila sam da sam predala dijelove svog života svim tim drugim ljudima, a oni su ga uzeli. A ja sam to zapravo morala uzeti natrag i preuzeti odgovornost za svoj život.

Danas prodaje “čista” vina

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)


Diaz se sada bavi vinarstvom. 2019. godine pokrenula je brend „čistih” veganskih vina Avaline, a javnosti je pojasnila da su njena vina čista jer se grožđe pere prije prerade. Tvrdi da će njena vina promijeniti standarde proizvodnje vina, a boca košta od 24 do 30 dolara.

Izvor: index.hr
(S.P.)

Pročitajte još