Ajša Kapetanović nakon razvoda priznala: Htjeli su da me srozaju

Piše: Azra

Nakon razvoda, nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“, Ajša Kapetanović donijela je drastične odluke i napravila velike promjene, a jedna od njih je i boja kose, pa je od zanosne crnke prešla u atraktivne plavuše.

-Ima nekih pjevačica koje drže imidž baš na jednoj boji kose, ali ja volim da mijenjam – kaže ona i priznaje da je od onih žena koje nisu uvijek zadovoljne svojim izgledom.

-Imam nekad dana kada se probudim i kažem kako sam lijepa nema niko ljepši, a nekad se probudim da se ne mogu pogledati. Uvijek ja izgledam isto, ali to sve zavisi od psihe tog dana – iskrena je Ajša.

Ona se nedavno razvela, pa su se u medijima samo nizali naslovi na tu temu. Ajša je samo jednim oglašavanjem stavila tačku na sva nagađanja i otkrila razlog kraha njene ljubavi.

-Ja mislim da se zaustavila priča, ne znam da li je to zbog moje objave ili ne, ali je tako. Možda se neko opametio ili uplašio ne znam – priznaje pjevačica i govori kako je na svojoj koži osjetila da neko želi preko nje da stekne popularnost.

-Ne samo za ovu priču, nego uopšte, jednostavno žele mene da srozaju, da bi se ono osjećali ljepše ili bolje, šta već.

Svoju karijeru je počela u „Zvezdama Granda“ i još tada je naučila da ne može svakome da se svidi i da je negativni komentari ne pogađaju.

-Kada sam se takmičila bila sam jako mlada, tada su me svi štedjeli. Čim sam malo porasla, počeli su negativni komentari, što je normalno, ali obzirom da je tako rano počelo ja sam se već navika – rekla je Ajša za Grand televiziju.

Izvor: grand.nova.rs

(S.P.)

Pročitajte još