Berguzar Korel neprepoznatljiva, nova frizura joj savršeno stoji!

Piše: S.P.

Berguzar Korel se povukla s malih ekrana, na kojima je zablistala u ulozi Šeherezade i osvojila srca mnogih obožavatelja. Ona se posvetila porodici koju gaji sa Halitom Ergencem, popularnom turskom zvijezdom, proslavljenom u ulozi Sulejmana Veličanstvenog.

INSTAGRAM: @berguzarkorel

Međutim, njena slava kao da ne jenjava, jer mediji pišu i o najsitnijim promjenama, čak i frizure, prije svega zahvaljujući armiji obožavatelja na Instagramu. Više od dva miliona pratitelja uživa u fotkama zgodne Šeherezade, njenog muža i njihovog zajedničkog doma.

Sada se odvažila na veliku promjenu – gustu, tamnosmeđu kosu je ofarbala i ošišala šiške.

– Opet ja to uradih, napisala je šaljivo Berguzar koja je i ranije znala da iznenadi pratitelje promjenama. Najdrastičnija je bila ona kad je odsjekla dugu, bujnu kosu i to kad je snimljena posljednja epizoda serije “Ti si moja otadžbina”.

Da bi obilježila “posljednju klapu” i rastala se od uloge Azize, Halitova supruga se ošišala u kraći bob.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel)

To je šokiralo mnoge, budući da je kosa bila ne samo njen zaštitni znak već i izvor prihoda, zahvaljujući unosnim reklamama koje je snimala pokazujući je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel)

Međutim, svi se slažu da joj i nova boja odlično stoji, a frizeri podsjećaju da je šišanje najbrži način da se podmladite!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti