Coco Austin kupa kćer (6) u sudoperu: Radim ono što mi je lakše

Piše: Azra

Nije čudno da roditelji okupaju novorođenče u umivaoniku, ali kada su u pitanju starija djeca, mnogi će na to podići obrve. Upravo zbog toga se Coco Austin našla na meti kritika. Supruga Ice T-ja prošloga mjeseca objavila je video u kojem se vidi da kćer Chanel (6) kupa u sudoperu.

Screenshot: TikTok

Na snimci se mama i kći spremaju za prvu modnu reviju djevojčice. Rade frizure i šminkaju se, a kad dođe vrijeme za kupanje, Coco djevojčicu stavlja u sudoper i objašnjava to riječima: “Tako je najlakše kad moraš biti brz.”

Mnogi su to komentirali pa se Coco oglasila na Twitteru i oštro odbrusila kritičarima: “Evo nas opet! Kupanje moje curice u sudoperu postalo je viralno? Ljudi, do sada ste mogli shvatiti da sam ja nekonvencionalna majka. Radim ono šta mi paše i što mi je lakše.”

“Što god napravim, ljudi imaju nešto za reći. Ako ste mama, okupali ste svoje dijete u umivaoniku”, izjavila je za Page Six.

Coco Austin podigla je prašinu i zbog drugih metoda odgoja. Narugali su joj se jer Chanel gura u dječjim kolicima, kao i zbog toga što još uvijek doji.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još