Otkriveno šta je Winslet napravila na snimanju Titanica, DiCaprio priznao: Nisam bio spreman!

Piše: Azra

 

Foto: Instagram @rose_dewwit_bukkter

Kultna scena u Titanicu u kojoj Jack crta golu Rose svima je dobro poznata, no mnogi ne znaju da su Kate Winslet i Leonardo DiCaprio upravo ovu scenu odradili prvog dana snimanja filma, a Winslet se odlučila na neobičan potez kako bi svog kolegu pripremila za ono što slijedi.

Iako su vrhunski odradili strastvene scene, a danas su bliski poput brata i sestre, Kate i Leo bili su praktički potpuni stranci prvog dana snimanja. Upravo zbog toga glumica je odlučila probiti led prije snimanja neugodne scene te je pokazala grudi DiCapriju kako bi znao što ga čeka. U knjizi “Titanic Behind The Scenes” Winslet kaže: “Bila sam gola pred Leom prvog dana snimanja.” DiCaprio dodaje: “Nije se sramila zbog toga. Htjela je prije toga malo probiti led pa mi je pokazala grudi.”

Glumac je u knjizi otkrio kako se osjećao nakon Kateinog poteza: “Nisam bio spreman na to, dobro me zeznula. Bilo mi je prilično ugodno nakon toga.”

Kate i Leo sada su odlični prijatelji te nikada nisu imali romantičan interes jedno prema drugom.

-Bili smo kao dvoje glupe djece na setu. Znate, raditi s Leonardom DiCaprijem – on je pomalo prekrasan i brinula sam se da će me oduševiti ili da će me smatrati uštogljenom, šekspirijanskom i engleskom. Ali čim smo se sreli, potpuno smo kliknuli, otkrila je glumica.

DiCaprio je dodao: “Bila mi je najbolja prijateljica sedam mjeseci. Pomagali smo jedno drugome osloboditi se stresa snimanja, davali smo si oduška, pazili jedno na drugo. Kate je bila savršena osoba s kojom se moglo raditi jer je bila dio ekipe i bilo bi puno teže bez nje. Bili smo partneri.”

Izvor: Index.hr

(E.M.)

Pročitajte još