Zaljubljeni par: Jennifer Lopez i Ben Affleck plijenili poglede na Ralph Lauren reviji

Piše: Azra

INSTAGRAM: @enews

Nakon vjenčanja Jennifer Lopez i Bena Afflecka o kojem je pričao cijeli svijet, novopečeni bračni par pojavio se na Ralph Lauren reviji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli E! News (@enews)

Par je privukao pažnju usklađenim odjevnim kombinacijama i zaljubljenim pogledima. Jennifer Lopez nosila je crni šešir i crnu haljinu s istaknutim dekolteom, dok je Ben bio u crnom odijelu. Koliko je bračni par sretan i zaljubljen, pokazuje i njihovo ponašanje. Naime, Ben je Jennifer čvrsto držao za ruku, dok ga je ona zaljubljeno gledala. Ovo je njihovo prvo javno pojavljivanje na crvenom tepihu nakon vjenčanja u augustu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Halo Sunless Boutique (@halo_glo)

Lopezova i Affleck održali su dvije ceremonije vjenčanja, prvu u Las Vegasu, a nešto raskošnije izdanje vjenčanja održali su u Georgiji. Tom prilikom Jennifer je privukla veliku pažnju promijenivši čak tri vjenčanice. Sve tri raskošne vjenčanice potpisao je američki dizajner na čijoj reviji su i bili, Ralph Lauren.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Liv Sienne Fashion (@livsienne)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Harper’s Bazaar Arabia (@harpersbazaararabia)

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti