Daniel Craig na premijeru filma u Londonu poveo kćerku Ellu

Piše: Azra

INSTAGRAM: @daniel.craig.fan

Daniel Craig je u društvu 30-godišnje kćeri Elle bio na svečanoj premijeri filma ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’. Premijera je održana u Londonu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Daniel Craig Fanpage (@daniel.craig.fan)

Ella je stigla u crnoj haljini uz koju je iskombinovala veće naušnice, a kosu je pustila. Njen otac, koji je u filmu glumio detektiva Benoita, nosio je plavo odijelo, bijelu košulju i leptir-mašnu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Daniel Craig Fanpage (@daniel.craig.fan)

Inače, Ella se rijetko pojavljuje u javnosti, a o njenom privatnom životu malo se zna. Najpoznatija je po ulogama u filmovima ‘Texas Road i Memory’s Paradigm’, a danas je aktivna u pozorištu.

Craig je kćerku Ellu dobio sa škotskom glumicom Fionom Loudon, od koje se razveo nakon dvije godine braka 1994. Tada je rekao da je “premlad za bračni život”. Glumac se 2011. vjenčao s glumicom Rachel Weisz, s kojom je u septembru 2018. dobio kćerku.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti