Kćerka Zdravka Čolića sve više privlači pažnju izazovnim izdanjima

Piše: S.P.

Una Čolić, kćerka Zdravka Čolića, ponovo je izazovnim izdanjem oduševila pratitelje na društvenim mrežama.

INSTAGRAM: @unacolic

Pozirala je u kratkoj haljini dubokog dekoltea i sakou. Ljepotu lica naglasila je jednostavnom šminkom.”Najljepša”, napisao je jedan korisnik Instagrama.

“Jednostavno, a efektno”, također je jedan od komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Ova djevojka već neko vrijeme privlači pažnju smjelim izdanjima, što su neki korisnici društvenih mreža kritikovali. Njen otac je ranije rekao šta misli o njenom ponašanju.

“Una voli to tako. Vrlo je druželjubiva i komunikativna tako da joj to vjerovatno znači. To su te godine u kojima smo svi imali neke opservacije, fantazije i slično. Ja se ne miješam. Kada bih ušao u to vjerovatno bi mi nešto zasmetalo, tako da ne ulazim”, naveo je.

Inače, Zdravko je više od dvije decenije u skladnom braku s Aleksandrom, koja se rijetko pojavljuje u javnosti. Njih dvoje imaju i 16-godišnju kćerku Laru.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti