Petar Grašo o Tončiju Huljiću kao članu porodice: On je mogao i gore proći, ali ja nisam

Piše: Azra

Foto: Instagram@petargrasoofficial

Tonči Huljić i njegov zet i muzički saradnik Petar Grašo gostovali su jučer u emisiji “Ami G show” u u Beogradu i pričali su o tome kako se sada slažu kad su i porodično povezani nakon što je Petar oženio Huljićevu kćerku Hanu. Voditelj je pitao Petra je li teža situacija kada mu je dugogodišnji prijatelj i saradnik odjednom postao i član porodice, a Grašo je s osmijehom odgovorio na ovo voditeljsko pitanje.

– Meni je on svakako težak, pa je onda lakše da mi je rodbina nego da mi je težak bez veze – izjavio je pjevač i nasmijao sve u studiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petar Grašo (@petargrasoofficial)

Huljić je rekao kako je voditelj je sugerirao kako sada sigurno više ne mogu toliko voditi muške razgovore i razglabati o muškim temama kada je Grašo postao Huljićev zet, a Petar je s osmijehom rekao: “Mi smo uvijek bili fini momci koji su pričali samo o muzici”. Tonči je to potvrdio i dodao:”Ni onda ni danas nismo pričali o bilo čemu drugom nego samo o muzici.”

U nastavku razgovora Petar je rekao kako su oni uvijek bili porodica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petar Grašo (@petargrasoofficial)

– Mogao je i gore proći, a ja nisam mogao gore proći. Izazvalo je to smijeh kod publike i gostiju u studiju  Petar Grašo i Hana Huljić vjenčali su se u februaru ove godine, a u julu su postali i roditelji djevojčice kojoj su dali ime Alba.

Izvor: Vecernji.hr

(E.M.)

Pročitajte još