Kylie Jenner: Plakala sam bez prestanka tri sedmice nakon drugog porođaja

Piše: Azra

Tokom ovosedmične nove epizode “The Kardashian”, Kylie Jenner je govorila o doživljaju postporođajnog “baby blues” nakon rođenja njenog drugog djeteta.

– Bilo mi je jako teško. Plakala sam bez prestanka svaki dan prve tri sedmice. To je samo ‘baby blues’, a onda nekako nestane. Imala sam to i sa Stormi”, rekla je Kylie starijoj sestri Kendall Jenner.

INSTAGRAM: @kyliejenner

Kendall joj je potom kazala da je to vjerovatno zbog hormona.

Kylie je odgovorila: “Ne, plakala sam, otprilike, tri sedmice. Naprimjer, svaki dan do te mjere da bih ležala u krevetu i glava bi me jednostavno boljela.”

Iako se Kylie nije konsultovala sa doktorom, rekla je da joj je mala pretraga na Googlu pomogla da shvati da ima samo “baby blues”, a ne postporođajnu depresiju, jer je trajala samo tri sedmice.

Kylie je rekla da se potom osjećala bolje.

– Osjećam se bolje psihički. Ne plačem svaki dan, tako da je to sjajno. Fizički sam bila dobro, ali sam i dalje imala psihički loše dane, dodala je.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti