Gerard Pique će možda morati nositi dres sa Shakirinim imenom

Piše: Azra

Izgleda da će španski nogometaš Gerard Piqué morati brinuti o još jednoj stvari. Naime, igrač Barcelone možda će morati nositi ime svoje bivše na dresu, piše Hola.

INSTAGRAM: @3gerardpique

Ljubitelji nogometa primijetili su novu promjenu na dresu momčadi Barcelone, koju sada sponzorira Spotify pa su igrači prošle nedjelje nosili dres s imenom pjevača Drakea dok su igrali jednu od najvećih utakmica, protiv Real Madrida.

Prema pisanju medija Shakira je vrlo blizu sklapanja ugovora sa Spotifyem.

Objavili da se rastaju ranije ove godine

Tokom proteklih nekoliko mjeseci Shakira je zaposlena na više polja, od razvoda do pravnih problema sa španskom vladom pa do objavljivanja novog albuma. Njen najnoviji singl Monotonia pomalo je morbidan. Naime, u njemu se može vidjeti Shakiru kako trči s ljudskim srcem u rukama, a koje potom gazi muškarac. Mnogi su pak komentirali da je video namijenila bivšem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

Podsjećamo, Piqué i Shakira objavili su da se rastaju ranije ove godine. Ubrzo nakon toga, Piqué je uočen s Clarom Chiaom, svojom novom djevojkom, koja je jedna od zaposlenica njegove producentske kuće. Iako o vezi nije govorio za medije, njih dvoje su više puta viđeni zajedno.

Shakira je nedavno progovorila o razlazu s Piqueom i taj trenutak nazvala jednim od najmračnijih u svom životu, ali ne samo zbog razvoda već i zbog narušenog zdravlja njenog oca.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još