Justin Timberlake ponovo se vjenčao za ženu koja mu prašta sve prevare

Piše: Azra

Foto: Instagram @jessicabiel @justintimberlake

 

Justin Timberlake i Jessica Biel iznenadili su svoje fanove na društvenim mrežama kada su otkrili da su tokom ljeta obnovili bračne zavjete i ponovo se vjenčali u tajnosti. Glumica je na Instagramu podijelila seriju fotografija i istakla da su nastale u Italiji gdje su imali pravo vjenčanje i poručila svom supurugu da ga voli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Par je inače zajedno 10 godina, a tokom decenije veze dobili su i dva sina Silasa (7) i Pineasa (2). Oni su se inače i izvorno vjenčali u Italiji, na istom mjestu.

U međuvremenu, Justin (41) je objavio niz emotivnih fotografija i snimaka kojima je odao počast svojoj ženi, kojoj se zahvalio što ga “svakim danom čini boljim mužem i ocem”.

– Volim te najdivnije biće, poručio je pjevač, ali se u moru čestitki našlo mnogo više onih kojima je ovako nešto bilo “too much”, ako se uzme u obzir njihova historija.

Tako Justina “pod kontrolom” navodno drži predbračni ugovor po kojem ona dobija pola miliona dolara za svaku preljubu u kojoj bude uhvaćen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake)

Ni ova stavka nije završila tek tako u ugovoru, s obzirom da je pjevač uhvaćen u spornoj situaciji sa kolegicom Alishom Wainwright, na pauzi snimanja filma “Plamer” u New Orleansu. Uživali su u jednom baru gde su ih uhvatili fotografi.

– Izvinite, bio sam pijan. Loš sam primjer našem sinu, objašnjavao se kasnije Justin za kojeg se tvrdi da mu ovo nije bila ni izblizu jedina prevara. Iako se nagađalo da će javna preljuba dovesti do razvoda, poznati par je pobjedio krizu.

Zapravo, odnos Jessice i Justina od samog starta je bio više nego turbulentan. Upoznali su se 2005., a u vezu ušli dve godine kasnije. Jessica je 2010. izjavila da je njena romansa sa Justinom nešto najdragocenije u njenom životu. Nedugo zatim, 2011. su raskinuli. Njihovi PR timovi su saopštili da su nakon raskida ostali u dobrim odnosima. Timberlake je u to vrijeme za “Vanity fair” izjavio da je njegova bivša djevojka za njega jedna od najvažnijih osoba.

 

Međutim, kružile su i priče da Justin bježi od ženidbe, pa se o Jessici nažalost pisalo da uzalud pokušava da ga odvede do oltara. Kada se tome dodaju glasine da je on sve vrijeme bio zapravo zaljubljen u Britney Spears, onda je jasno zašto je baš ona u ovoj priči bila strana koja je najgore prošla u medijima.

Govorilo se da Jessica sili njihov odnos, da želi po svaku cijenu da postane “gospođa Timberlake”, a glumica je čak i svoju karijeru stavila na pauzu zbog pjevača. Do pomirenja je konačno došlo krajem 2011. kada su se vjerili, a potom su se vjenčali 2012. u Italiji.

Par se danas čini stabilnijim nego ikad, a tokom ovogodišnjeg ljetovanja na Sardiniji činilo se da ne mogu da skinu ruke jedno sa drugoga. Sve vrijeme su razmjenjivali nježnosti, plesali i dobro se zabavljali, te se mnogi nadaju da je pjevač konačno odlučio da bude odan muž lijepoj glumici.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti