Shakirina pjesma o Piqueu: U novom spotu nosi krvavo srce

Piše: Azra

INSTAGRAM: @shakira

Nakon burnog prekida s fudbalerom, igračem Barcelone Gerardom Piqueom, čini se da je Shakira, poput mnogih umjetnika, svoje emocije odlučila izraziti putem umjetnosti, u njenom slučaju putem pjesme ‘Monotonia’ i pratećeg spota.

– NIje bila tvoja krivnja, a ni moja, za to je bila kriva monotonija – započinje nova pjesma koju Shakira pjeva na španjolskom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Shakira (@shakira)

Shakirino slomljeno srce je u videu izrazito slikovito prikazano. Naime, već na početku spota Shakira je propucana bazukom posred prsa i traži svoje srce po podu. Kolumbijska pjevačica ostatak spota trči s rupom u prsima i krvavim srcem u ruci.

Iako na početku pjesme Shakira pjeva kako su neke stvari bile neizbježne i da niko nije više kriv, kasnije ga ipak proziva jer je bio sebičan i uzimao ju zdravo za gotovo.

– Dušo volim te, ali sebe volim više – Shakira pjeva pred kraj pjesme, a na kraju spota zaključava svoje srce u sef kako bi bilo na sigurnom.

Spot na novu pjesmu je na YouTubeu 12 sati i već ga je pregledalo gotovo devet miliona ljudi.

Shakira je nekoliko dana prije nego što je izašao spot na društvenim mrežama podijelila video u kojem muškarac gazi ljudsko srce i dala naslutiti šta možemo očekivati, ako je sudeći po reakcijama nije nimalo razočarala.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Shakira (@shakira)

Podsjetimo, Shakira i Pique prije nekoliko mjeseci su prekinuli nakon 12 godina veze. Pjevačica je fudbalera navodno uhvatila u krevetu s drugom ženom, a par je potom dao službeno saopćenje o tome da se razilaze.

Izvor: 24sata.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti