Čarape Lepe Brene osvajaju svijet, nosi ih i Cardi B

Piše: Azra

Foto: Instagram @lepabrenaa

Lepa Brena itekako ima razloga da bude prezadovoljna poslom koji je pokrenula prije nekoliko mjeseci. Naime, njene čarape osvajaju svijet, zbog čega se vode pregovori o pokretanju inozemne distribucij.

Prema njihovom izvoru, Brena je od jedne američke kompanije koja se također bavi proizvodnjom i prodajom čarapa, dobila ponudu za distribuciju njenog brenda u SAD-u. Oni za to nude i ogroman novac.

-Brena radi punom parom. Sviđa joj se biznis s čarapama, a ponude stižu sa svih strana. Privukla je odlične partnere, a sada joj se otvara put za američko tržište, gdje ona inače, godinama ima kuću. Pjevačica nikad nije bila produktivna kao sada, a ovaj poslovni projekat ju je samo dodatno motivirao. Cijela porodica je uključena, a njen suprug Boba Živojinović pomoći će joj u pregovorima s ostalim firmama, ispričao je izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Prema njegovim riječima, iznos koji je dobila za svoj brend, koji je tek na početku, posebno ju je oduševio.

-Svi znamo da je štedljiva i da vodi računa o svakom dinaru. Iznos koji je dobila kao ponudu za saradnju je fenomenalan i više od očekivanog. Mislim da neće oklijevati i da će uskoro biti potpisan ugovor o suradnji i distribuciji. Ima velike planove, želi izgraditi tvornicu, ali o tome kasnije. Sada se Brena koncentrirala na naše i američko tržište i vjerujem da će to završiti na obostrano zadovoljstvo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Svjetski poznata zvijezda Cardi B nedavno je na svom Instagram storyju podijelila snimku na kojoj pozira u Breninim čarapama.

-Ja sam Cardi B, a ova gospođa je Lady B, ima odlične čarape, a tek noge,  kazala je u videu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Brena već dvije godine priprema svoju liniju čarapa, a u cijelu priču uložila je 300.000 eura. Iako su proizvodi već trebali biti na tržištu, nije htjela pustiti čarape u prodaju dok sve ne bude tip-top. Sada je formulu dovela do savršenstva i to u saradnji s najvećim stručnjacima iz tog područja – ispričao je.

Izvor: Net.hr

(E.M.)

Pročitajte još