Moćan dizajn, ali još moćnija poruka: Rihanna novom haljinom objasnila šta je prava ljubav!

Piše: E.M.

Foto: Instagram @lebananas

 

Rihanna i njen partner ASAP Rocky često su punili medijske stupce u posljednje vrijeme. Govorilo se o njegovoj nevjeri i njenoj trudnoći, a nakon što se porodila nisu tako često bili viđeni u javnosti.

Poznati par sada se pojavio na crvenom tepihu, a svojim odjevnim kombinacijama poslali su moćnu poruku. Rihanna je svojom interesantnom kreacijom još jednom dokazala zašto je zovu ikonom stila. Njenu izuzetnu kreativnu haljinu dizajnirao je slavni Rick Owens. Maslinato-sive nijanse su se smjenjivale, a dio haljine je bio uzan toliko da su do izražaja uspjeli doći svi Rihannini atributi. Na sredini je imala spiralu koja je dodatno ukrasila cijelu kreaciju, a nosila je i rukavice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LE BANANA (@lebananas)

Ono što je mnogima zapalo za oko je da je i njen partner imao sličan stilski izbor. Iste boje su prevladavale u njegovom look-u, a interesantno je da je i za njegov izgled bio zadužen isti dizajner.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ROCKY ‘N RIH (@rihsapwave)

Rihanna i ASAP bili su dobro raspoloženi i prisni tokom poziranja na crvenom tepihu, a fanovi nisu propustili priliku da daju svoj sud. Mnogi su istakli kako je to što su se modno uskladili veliki dokaz njihove ljubavi poručivši: “Ako se volite, i vaša odjeća će govoriti da se volite!”

 

 

Pročitajte još