Kćerka Jelene Karleuše je zvijezda modne revije, ponosna mama je bodri iz prvog reda

Piše: Azra

Foto: Instagram @karleusastar @porodica.tosic

Kćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića, Atina Tošić, na dobrom je putu da zasjeni slavnu mamu. Osim ljubavi prema modi, naslijedila je i manekensku visinu, i mada ima samo četrnaest godina počela da osvaja modne piste.

Naime, u okviru manifestacije Serbia Fashion Week u Novom Sadu održana je revija brenda Lacher, a otvorila ju je nasljednica muzičke dive što je ona ponosno podijelila na svom Instagram nalogu.

-Moja beba Atina na njenoj prvoj reviji za velike manekenke. Iako ima samo 14 godina, pravi je model, a imala je čast i da otvori reviju, napisala je Jelena. Inače, Jelena često ističe koliko je ponosna na svoje kćerke, a jednom prilikom je izjavila da će Atina biti velika zvijezda u budućnosti.

– Već mogu da vidim da će Atina biti velika zvijezda u budućnosti. Beskrajno je lijepa i talentovana.

Izvor: Hellomagazin.rs

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti