Stallone o razvodu i pomirenju sa suprugom: Otvorile su mi se oči u tih mjesec dana

Piše: Azra

Sylvester Stallone odlučio je progovoriti o razvodu i ponovnom pomirenju sa suprugom Jennifer Flavin za manje od mjesec dana. Glumac je otkrio da mu je razlaz od supruge “otvorio oči”.

– U meni su se odjednom probudile emocije prema onomu što je vrjednije od svega, a to je ljubav prema mojoj porodici. To je važnije i od moje karijere, iako sam na teži način naučio lekciju, otvorio je glumac dušu za The Sunday Times.

Trudi se poboljšati odnos s djecom

Zvijezda Rockyja i Ramba govorila je i o tome koliko žali što je zbog karijere bio odsutan kao otac dodavši da se pokušava više uključiti u živote svoje djece. Stallone ima tri kćeri s Jennifer Flavin: Sistine, Scarlet i Sophiju Stallone.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone)

– Sada stalno pitam svoje kćeri kako su provele dan. Jedna mi je jednom rekla da je razmišljala o meni. Nikad prije to od njih nisam čuo. No, kada kći zna da ti je stalo do nje, bit će tu za tebe čitav život, ispričao je Stallone.

Njegov najstariji sin Sage iz prvog braka preminuo je od srčanog udara 2012. godine u dobi od 36 godina. Sina Seargeoha, koji ima autizam, nastojao je zaštititi od medija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone)

Podsjetimo, Sylvester Stallone (76) i njegova supruga Jennifer Flavin (54) nakratko su se rastali u augustu nakon 25 godina braka. Flavin je u to vrijeme rekla da je “tužna” što podnosi zahtjev za razvod od Stallonea i da namjeravaju ostati u prijateljskim odnosima. Zatim se par pomirio samo mjesec dana kasnije. Američki mediji pisali su da se par odlučio ponovno sastati kod kuće, gdje su razgovarali i uspjeli riješiti nesuglasice.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još