Glumac priznao: Ne bih imao karijeru da gay glumci mogu glumiti samo gayeve

Piše: Azra

Velški glumac i pjevač Luke Evans, koji je javno priznao da je homoseksualac, rekao je u intervjuu za ‘The Telegraph’ da su homoseksualci definitivno zakinuti za gay uloge te ne vjeruje da glumčeva seksualnost mora odgovarati seksualnosti lika kojeg igra.

Naime, Luke je komentarisao izjavu scenarista Russella T. Daviesa, koji je radio na seriji ‘Dr. Who’, da bi uglavnom samo gay glumcima trebalo dopustiti da igraju gay uloge.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Luke Evans (@thereallukeevans)

Evans tvrdi da se stvari u toj industriji definitivno trebaju promijeniti.

-Ali iz moje perspektive: prvo, ne bih imao karijeru da homoseksualci igraju gay uloge, a heteroseksualci heteroseksualne uloge. Imao bih samo dvije uloge od 36 projekata na kojima sam radio, objasnio je Evans.

Evans također vjeruje da je važnije da prava osoba dobije posao, kakav god posao bio, na temelju talenta i sposobnosti, te malo sreće i vremena.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Luke Evans (@thereallukeevans)

-To bi trebao biti razlog zašto ćete dobiti posao te ne bi trebalo imati veze s ičim drugim, poručio je.

Glumac je bio otvoren u vezi svoje seksualnosti još u tinejdžerskim godinama, ali se sjeća da su mu na početku filmske karijere rekli da mora ponovo objaviti da je gay “kao da je to jako velika stvar”.

-To je bilo čudno, a to što sam morao trpiti bilo je vrlo neugodno. I apsolutno smiješno, rekao je Evans. Prisjetio se i trenutka kada je prisustvovao svjetskoj premijeri nekog filma s prijateljicom pa su se poslije smijali na napise medija da je ona njegova djevojka.

Izvor: gloria.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti