U 34. godini preminuo Aaron Carter, nekadašnja teen zvijezda čiji život su obilježili teški skandali

Piše: Azra

Pjevač Aaron Carter se proslavio 90-ih, brzo je postao pop zvijezda i na turneji s bratom Nickom Carterom, koji je dio Backstreet Boysa.

Pjevač je pronađen je mrtav u subotu u svojoj kući u Lancasteru u Kaliforniji. Aaronovo tijelo pronađeno u njegovoj kadi. Izvori iz policije kažu za TMZ da su u subotu u 11 ujutro primili poziv hitnoj službi da se muškarac utopio u kadi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli POPSUGAR (@popsugar)

Izvori za provođenje zakona kažu za TMZ da su detektivi odjela za ubistva poslani na mjesto događaja, ali nemamo informacija niti dokaza o nedjelu. Standardna je operativna procedura za detektive ubistva da istraže takve scene smrti.

Aaron se proslavio kasnih 1990-ih kao pop pjevač, izdavši četiri studijska albuma, počevši od istoimenog debitantskog albuma 1997. kada je imao samo 9 godina.

Nakon što je njegov prvi album prodan u milion primjeraka, Aaronov drugi album, “Aaron’s Party”, utrostručio je taj broj i odatle je postao redovit gost na Nickelodeonu.

Aaron je također bio na turneji s Backstreet Boysima tokom njihovog procvata, a njegov stariji brat Nick bio je dio iznimno popularnog boy benda.

Aaron je prešao u rap kako je njegova muzička karijera napredovala, a također se pojavio u “Plesu sa zvijezdama” i glumio u brodvejskoj produkciji “Seussical”.

Aaron je godinama imao hrpu pravnih problema i problema sa zlouporabom opojnih droga što je prije nekoliko godina bilo zloglasno u emisiji “Doktori” i govorilo o svim tabletama koje je uzimao. Također je više puta išao na rehabilitaciju.

Iza AC-a je ostao njegov sin, Prince .

Izvor: tmz.com

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti