Goran Bregović sada ima 32 nekretnine: Dvije su nove, a jedna od njih će imati bazen na krovu

Piše: Azra

Javne ličnosti često novac ulažu u kupovinu kuća i stanova, a u tome definitivno prednjači Goran Bregović, za kog se zna da ima 30 nekretnina na raznim lokacijama, a prema saznanjima Kurira, sada je kupio još dvije.

Ekipa Kurira uputila se na Senjak, jedno od najelitnijih beogradskih naselja, kako bi slikala posljednju kuću koju je Brega pazario 2018. godine, a sada, kada je kompletno sređena, koristi je za iznajmljivanje.

Foto: PIXSELL /
Ana Denda-Kurir

Širi se

Poznato je da Goran posjeduje dvije vile u ovom dijelu grada. Njegove komšije su otkrile da u jednoj od njih živi kada je u Beogradu, ali i da je u prethodnih godinu dana muzičar pazario još dvije nekretnine koje su trenutno u fazi sređivanja.

– Kuću, za koju me pitate, on izdaje, ne živi u njoj, ali je nedavno kupio još dvije vile u blizini, obje su na Senjaku. Ne znam tačno gdje se nalaze, ali se priča da je već krenuo s radovima i da jednu od njih uveliko renovira. Koliko sam ja čula, pravit će ogroman bazen na krovu, ali detalje zaista ne znam, ispričala je sagovornica za Kurir.

Visoke zidine i bijela kamena ograda krase jednu od Bregovićevih vili na Senjaku, koja je cijela obezbjeđena ogradom i video-nadzorom. Pisalo se da je planirao da napravi muzički studio u ovom objektu, međutim, do toga još uvijek nije došlo.

Prvi komšija proslavljenog šefa Bijelog dugmeta otkrio je za Kurir da ga je za četiri godine vidio samo jednom, ali da je njegova vila stalno puna. On nam je ispričao da Goran tu nekretninu koristi za izdavanje i da se unutra snimaju mnogi filmovi, serije, spotovi, reklamne kampanje. Navodno, prema riječima jedne prolaznice, po naselju se priča da cijena jednog snimajućeg dana u njegovoj kući sada košta 5.000 eura.

Šetajući ovim elitnim dijelom grada, ekipa Kurira naišla je i na drugu Goranovu nekretninu, u kojoj on boravi kada se nalazi u Srbiji. Na ogromnom imanju nalazi se veleljepna kuća u cigli, s velikim prozorima. Iz dvorišta po kojem je trčkarao mali bijeli pas, vidi se veliki dječji koš. U objektu je bilo ljudi, pas je lajao, ali niko nije želio da otvori vrata Breginog doma. Uspjeli su da zavire na njegovo sređeno imanje gdje se vidi lijepo pokošena trava i uredna živa ograda.

Unutar dvorišta parkirana su dva automobila i trotinet. Sreli su i Goranove komšije koji nisu željeli da se slikaju, ali su za Kurir ispričali da ga povremeno viđaju i da se ponaša “kao sav normalan svijet”.

– Viđamo ga često s obzirom na to koliko on boravi ovdje. Uglavnom je na motoru kada god je suho vrijeme. On je jedan normalan čovjek koji ide u prodavnicu isto kao i svi drugi, ali definitivno je atrakcija gdje god se pojavi – ispričala je jedna mlađa gospođa, a radnica obližnje piljare potvrdila je njene reči:

– Dođe Brega kod nas kada je u Beogradu. Kupuje osnovne životne namirnice, pa svima nam treba hljeb. Vole ljudi kada ga vide ovdje, uvijek imaju neko pitanje, dobace ponešto, ali on nema problem s tim. Svakome se javi, nasmije, odgovori.

Izvor: Kurir.rs

Foto: Ana Denda

(S.P.)

 

Pročitajte još