Oni su oženili ljubavnice: Jedan je redovno nosio njen prljav veš da bi ga mirisao, drugi je ostavio trudnu djevojku

Piše: Azra

Neke od najpoznatijih ljubavnih priča slavnih počele su sve samo ne na konvencionalne načine. Nažalost, ovog puta riječ je o onima koji  su sreću izgradili na tuđim suzama, odnosno muškarci koji su oženili svoje ljubavnice, a iznenadit će vas da se na ovoj listi nalaze i neke od najpoznatijih žena današnjice.

1. Žizel Bundšen i Tom Brejdi

INSTAGRAM

Par o kojem se posljednjih dana najviše piše otpočeo je ljubavnu vezu još dok je Brejdi praktično bio zauzet. Zapravo, dva mjeseca od početka romanse saznalo se da je njegova bivša djevojka Bridžet Mojnahan trudna. Međutim, čak ni to nije pokolebalo fudbalera da nastavi vezu sa manekenkom, pa onda i brak.

2. Anđelina Džoli i Bred Pit

Nije tajna da su se Bred i Anđelina upoznali na snimanju filma “Gospodin i Gospođa Smit”. Nije trebalo mnogo da se između njih rodi ljubav, a Anđelina je neko  vrijeme bila ljubavnica dok Pit nije odlučio da se razvede od Dženifer Aniston.

3. Džulija Roberts i Danijel Moder

Omiljena slatkica Holivuda u više navrata je bila “treća” u nečijem odnosu. Tako je i u odnos sa sadašnjim mužem Danijelom Moderom ušla dok je on bio oženjen. Njihova ljubav bila je toliko jaka da se zbog nje razveo, a priča se da je to posebno teško palo njegovoj majci koja je malo nakon toga preminula.

4. Melani Grifit i Antonio Banderas

Melani Grifit i kolega glumac Antonio Banderas upoznali su se dok su glumili u filmu “Two Much”. Oboje su u to vrijeme bili u braku, da bi se Grifit i Banderas razveli od svojih partnera i vjenčali se 1996. Njih dvoje su bili zajedno skoro 20 godina prije nego što su prekinuli vezu 2015. godine, ali su i dalje u dobrim odnosima.

5. Amber Herd i Džoni Dep

Par koji je do skoro punio naslovnice zbog skandaloznog razvoda počeo je svoju ljubav tako što je Amber bila Džonijeva ljubavnica još dok je bio u braku sa Vanesom Paradis. Upoznali su se na snimanju filma “The Rum Diary”, a mlada glumica je priznala da je od malih nogu bila veliki Džonijev fan. Iste godine se glumac razveo i oženio Heard.

6. Kamila Parker i kralj Čarls

Priča između Kamile Parker i kralja Čarlsa sada je već legendarna. Par je nekada bio u vezi i raskinuo nakon što je Čarl otišao da služi vojni rok. Kamila se u međuvremenu udala, ali ipak, stara ljubav zaborava nema, te su vezu obnovili još dok je Čarls bio u braku sa Dajanom. Lejdi Di je redovno slušala njihove razgovore u kojima je sadašnji kralj “imao želju da se pretvori u tampon ne bi li bio bliži ljubavnici”, a poznato je i da je nosio Kamilin korišten veš umjesto maramice u džepu kako bi mogao da ga miriše kad to poželi, pisali su strani mediji.

7. Gven Stefani i Blejk Šelton

Gven Stefani okončala je svoj brak upravo zbog preljube bivšeg sa dadiljom, što je slučajno otkrila na porodičnom tabletu. Zato je mnoge iznenadilo to što je u vezu sa Šeltonom uplovila dok on još nije bio razveden od supruge. Ipak, danas su u sretnom braku.

8. Mišel Vilijams i Tomas Kail<

Nagrađivana glumica Mišel Vilijams poznata je po svojoj romantičnoj vezi sa svojim pokojnim partnerom, Hitom Ledžerom – ali nikada nije odustala od pronalaženja ljubavi. Ona se udala za tekstopisca i producenta Fila Elveruma još 2018. Taj buran brak je, međutim, bio je kratkog vijeka, jer je, iako zauzeta uplovila u tajnu vezu sa Tomasom Kailom. Par je dobio i prvo dijete 2020. godine, a ove godine i drugo.

10. Gabriel Junion i Dvejn Vejd

Profesionalni sportista Dvejn Vejd i sadašnja supruga, glumica Gabrijel Union, od početka su imali skandaloznu vezu. NBA igrač je navodno još uvijek bio u braku sa svojom bivšom suprugom Savon Funčes Vejd, koja je kasnije podnijela tužbu protiv Junion za odštetu u njenom braku. Međutim, iako su se Vejd i Junion vjenčali 2014. godine, saznalo se da je tokom kratkog raskida sa glumicom napravio dijete drugoj ženi. Ipak, par je uspio da izgladi odnose i danas su u sretnom braku.

11. Tori Speling i Din Mekdemort

Tori Spelling i Din Mekdermot prvi put su se sreli na snimanju filma 2005. godine. Oboje su bili u braku u to vrijeme, i aferu su započeli iste noći kada su se upoznali. Brzo su se razveli od partnera i to ozvaničili 2006. godine, godinu dana nakon tog upoznavanja.

12. Dženifer Lopez i Mark Entoni

Malo ko zna da su latino ljepotica Dženifer Lopez i Mark Entoni započeli svoju vezu dok je on još bio u braku sa bivšom ženom Dajanarom Tores, od koje se razveo neposredno prije vjenčanja sa Džej Lo 2004. Par je dobio blizance 2008. godine, ali na kraju nije uspio. Razišli su se 2011. a razvod su kompletirali 2014. Međutim, ostali su u prijateljskim odnosima.

13. Ališa Kiz i Swizz Beats

Svizz Beatz je još uvijek bio oženjen Mašondom Tifrere kada je navodno počeo da izlazi sa pjevačicom Ališom Kiz. Razvodeći se od Tifrere 2010. godine, oženio se Kiz iste godine, a kasnije su dobili dvoje djece.

14. Marla Mejpls i Donald Tramp

Bivši američki predsjednik Donald Tramp imao je aferu s glumicom i bivšom TV ličnošću Marlom Mejpls dok je još bio u braku sa Ivanom Tramp. Nakon nekoliko godina afere Tramp je oženio Mejpls i zajedno su dobili kćerku. Brak nije potrajao, a njih dvoje su se razveli 1999. godine.

15. Lien Rajms and Edi Sibrian

Pjevačica Lien Rajms i glumac Edi Sibrijan upoznali su se na snimanju filma “Lifetime” 2009. Sibrijan je u to vrijeme bio oženjen zvijezdom “Real housewives of Beverly Hills” Brendi Glenvil, majkom dvoje njegove djece, dok je Rajms bila udata za Dina Šeremeta. Ipak, između pjevačice i glumca rodile su se iskre, a u svemu ih je uhvatila i Brendi koja je razvod jako teško podnijela. Ipak, danas su u dobrim odnosima, a brak Lien i Edija jak je kao prvog dana.

Izvor: wanted.mondo.rs

(S.P.)

 

 

 

Pročitajte još