Jelena Karleuša progovorila o Dušku i prijetnjama koje dobija

Piše: S.P.

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša održala je konferenciju za medije povodom svog novogodišnjeg koncerta, a tom se prilikom dotaknula i razvoda od nogometaša Duška Tošića.

Kako prenosi Nova.rs, mnoge je iznenadilo da je pjevačica govorila o razvodu.

– Ne znam zašto sve zanima moj odnos s Duškom. Porodica je na okupu, on generalno smatra da ne trebam govoriti o njemu u medijima i ja se naprosto sada bojim njegovog advokata. Posljednji put kad sam to napravila, njegov advokat me odmah zvao i zaprijetio, rekla je okupljenim novinarima, prenosi Nova.rs.

O problemima u braku poznatog srbijanskog para dugo se šuškalo, a sve je eskaliralo kad su tamošnji mediji na Božić pisali kako je došlo do burne svađe između supružnika, prilikom koje je morala intervenirati i policija. Pisalo se da je Tošić čak i udario pjevačicu, ali ona to nije službeno potvrdila.

Nekoliko mjeseci kasnije, Jelena Karleuša preko svog Instagram profila obavijestila je obožavatelje da se par razvodi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti